(05) 30 52 001 vrtec@osdeskle.si

 

Z veselo pesmijo smo v četrtek, 1. junija 2023, pregnali temne oblake iz Deskel in se družili ob nastopu vseh otrok v vrtcu. Po prepevanju, plesanju, recitiranju in dramatizaciji smo se ustavili pred vrtcem še za klepet in manjšo pogostitev.

Prireditev je bila namenjena tudi zahvali za sodelovanje, ki uspešno poteka s starši naših otrok.

Začeli smo s pesmijo Lepši svet, nadaljevali s prepevanjem, da se imamo v vrtcu lepo, skupina Pikapolonice so odplesale z avtom, Polžki so odskakljali z zeleno žabico, Gosenice pa niso več majhne in »rom, pom, pom«, seveda ne gremo še domov. Zborček se je predstavil s poskočno frnikolo in zaplesali so Srečo ujemi (Čuki), skupina Metulji nam je zastavila uganko in se odpeljala z avtobusom na počitniški odklop. Najstarejši iz skupine Čebele so zapeli o čebeli in kolesu, zaplesali Izak, Jakob, Abraham in nam dramatizirali Sedem medvedov (Anja Štefan). Mini maturantje so po deklamaciji o šoli odvrgli še svoje rumene čepice.

Septembra spet vam kličemo dober dan,

do takrat pa naj bo vesel vsak poletni dan!

Hvala vsem, ki ste pomagali, da je bila naša zaključna prireditev izpeljana tako, kot je treba. Posebna zahvala gre našim vzgojiteljicam, ki so z otroki pripravile toliko odličnih točk, vzgojiteljici Lei, ki je obogatila program z rimami in učiteljici Katarini Kovačič, ki je našim pesmim dodala spremljavo.

Neža Rutar

(Visited 158 times, 1 visits today)
Dostopnost