(05) 30 52 001 vrtec@osdeskle.si

Slogan Tedna otroka smo vzeli prav zares in si v vrtcu ustvarili vzdušje, da smo se imeli dobro. Saj je vsak dan v vrtcu zabavno, vendar smo v Tednu otroka poskrbeli, da smo otrokom pripravili dejavnosti, ki so bile še posebej zanimive.

Zadnji dan, v petek, 7. 10. 2022, pa smo Teden otroka zaključili zunaj, kjer so bile postavljene bele hiške z zelenimi in modrimi polkni in otroška glasba. Da je bil dan še bolj popoln, pa smo na prav posebno druženje povabili tudi vzgojiteljice, čistilko in hišnika, ki so včasih skrbeli za otroke v našem vrtcu. Nekateri so se starejših otrok v vrtcu še spomnili, otroških obrazov in živ žava pa so se seveda vsi razveselili.

Končno smo izvedeli, kdo živi v tej Mali vasi. To so otroci, ki so neredni. Zvečer, preden ležejo spat, nikoli ne pospravijo copatk za seboj. Naslednji dan so morali kar bosi in v pisanih srajčkah poiskati hišo Muce Copatarice. Našli so jo, tam pa tudi njihove zakrpane copatke.

Oder smo po predstavi, ki so jo za otroke pripravile vzgojiteljice, prepustili tudi otrokom. Najprej so se predstavili “Metulji” s plesom in recitacijo, nato “Gosenice” s pesmico in na koncu še “Čebele” s plesom in petjem. Gostom smo pripravili slastne piškote, ki so jih otroci sami spekli v tem tednu.

Ja, veliko znamo in radi se igramo. Da se imamo skupaj dobro, pa smo pokazali v Tednu otroka in v petek, ko je druženje postalo prav prijeten petkov dopoldan.

Slogana se bomo držali še naprej in se skupaj še naprej imeli dobro.

Neža Rutar

(Visited 176 times, 1 visits today)
Dostopnost